zaterdag 11 oktober 2008

Oilivia

Voor alle mensen met een gevoelige huid is er weer een nieuwe batch olijfoliezeep in aantocht! Dit keer bevat Oilivia nóg meer kokosmelk, omdat dit keer ál het water is vervangen door kokosmelk. Naast de flinke scheut honing is dit keer ook sojalecitine toegevoegd en huidconditioners vitamine E en provitamine B5. Deze zeep belooft nog milder en romiger te worden dan voorheen!


Parfumering is meestal de boosdoener als het om irritaties, droge huid en/of allergiën gaat, daarom is deze zeep bewust ongeparfumeerd. Met 90% extra vierge olijfolie zult u de typische geur van echte olijfoliezeep eenvoudig herkennen. Zonder geur-, kleur- en conserveringsmiddelen, op alle fronten puur natuur!

Olijfoliezeep heeft een relatief lange rijptijd, ze neemt haar tijd om harder te worden en beter te gaan schuimen. Geduld is in dit geval dus dubbel en dwars een schoone zaak. :-) Gezien de herhaalde vraag deze zeep opnieuw te maken, zou het verstandig kunnen zijn alvast uw stukken te reserveren. Op die manier kan er zonodig een extra batch gemaakt worden, voordat deze opnieuw uitverkocht is. Oilivia wordt eind november in de webshop geplaatst.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind dat je altijd hele mooie zepen maakt, ik geniet altijd van de geuren en kleuren! Deze zeep is niet spannend wat geur en kleur betreft, maar toch is het weer een plaatje! Het lijkt wel een sleeping beauty!

Anoniem zei

Je lijkt overtoom wel! :o
Mag ik bij deze vast 3 stukken reserveren?
Bedankt alvast!